Dreame X40 Ultra: uvedenie na trh, ceny a dôležité informácie

Naposledy upravené:

Dreame s ďalším robotickým vysávačom dokazuje, že inovácie a vývoj môžu ísť ruka v ruke s dobrým pomerom cena/výkon. Dreame X40 Ultra tak dokáže zatieniť mnohých svojich konkurentov!

V posledných rokoch sa viacerým výrobcom robotických vysávačov podarilo dosiahnuť dynamický rast a Dreame sa jednoznačne zaradil medzi lídrov tohto segmentu.

Aby zdôraznili svoje ambície, výrobca prišiel s produktom, ktorý by mohol v mnohých ohľadoch určiť nové štandardy. Poďme sa teda podrobnejšie zoznámiť s Dreame X40 Ultra!

Dreame X40 Ultra

Výhody

  • 12000 Pa sací výkon
  • Rozpoznávanie 120 rôznych objektov
  • Vrecko na prach s kapacitou 3,2 litra
  • Pokročilý navigačný systém a rozpoznávanie prekážok
  • Univerzálna mobilná aplikácia

Dostupný u predajcov

roboticky-vysavac.sk
heureka.sk

Vynikajúci čistiaci výkon s 12 000 Pa sacím výkonom

Dreame sa zjavne nechce inšpirovať inováciami iných výrobcov, ale skôr pracuje na vlastných technológiách. Vďaka vlastnému Vormax systému a saciemu výkonu 12 000 Pa tak vysávač zaručuje dokonalú čistotu na tvrdých podlahách aj na hrubších kobercoch a to nie je ani zďaleka všetko čo dokáže.

Štvorstupňové nastavenie výkonu sa vždy prispôsobí vašim aktuálnym potrebám a spolu s výsuvnou bočnou kefou vysávač zabezpečí dôkladné čistenie rohov a pristoru okolo nábytku, takže podlaha bude vždy žiarivo čistá.

Zaujímavosťou je, že k robotickému vysávaču je možné dokúpiť aj TriCut kefu, ktorá bude obzvlášť užitočná pre majiteľov domácich zvierat. S jej použitím sa chlpy dostanú priamo do nádoby na prach a nebudú spôsobovať ďalšie problémy pri upratovaní.

Vylepšená mopovacia technológia s výsuvnými mopmi

Dreame X40 Ultra prináša inovácie aj v oblasti mopovania, vďaka vlastnej MopExtend RoboSwing technológii. Vysávač je totiž  vybavený dvoma rotujúcimi mopmi, ktoré sa môžu vysunúť až o 4 cm z pôvodnej pozície.

Vďaka tomu dokáž Deame dôkladne vyčistiť miesta, kam by sa bežný robotický vysávač nedostal a to vrátane rohov a miest pod vyšším nábytkom.

OmniDirt senzory špiny a inteligentné mapovanie

Inovácie tu nekončia. Dreame X40 Ultra je vybavený senzorom OmniDirt, ktorý na základe piatich kritérií určuje, ako veľmi je podlaha znečistená.

Senzor navyše dopĺňa RGB kamera, ktorá pomáha prispôsobiť sací výkon a množstvo vody podľa aktuálneho znečistenia podlahy. Dokonca obsahuje aj 32-stupňovú reguláciu vlhkosti, čo zabezpečuje ešte efektívnejšie umývanie.

Vysávač je vybavený viacerými inteligentnými systémami, ako napríklad je štvorúrovňové mapovanie, ktoré zároveň vytvára pôdorys celého domu. Systém vysávača identifikuje aj menšie a väčšie prekážky, pričom rozpoznáva až 120 rôznych objektov a vytvára optimalizované čistiace trasy. Všetko si tiež môžete prispôsobiť v aplikácii Dreamhome, kde môžete nielen sledovať aktuálne prebiehajúce upratovanie ale aj nastaviť rôzne parametre pre jednotlivé miestnosti.

Systém samočistenia a automatického vyprázdňovania

Dreame X40 Ultra má komplexnú dokovaciu stanicu, ktorá automaticky nabíja vysávač, vyprázdňuje jeho nádobu na prach a čistí mopy.

Vrecko na prach s kapacitou 3,2 litra a aktívnym uhlíkovým filtrom zaisťuje, že prach, baktérie a pachy zostanú vnútri, pričom je potrebné ho vyprázdniť len každých 75 dní.

Po každom mopovaní sa robotický vysávač vracia do stanice, kde sa mopy prepláchnu 70-stupňovou vodou a následne sa vysušia horúcim vzduchom, aby boli vždy pripravené na ďalšie čistenie.

Dreame X40 Ultra – dostupnosť a cena

Dreame X40 Ultra je už dostupný v slovenských obchodoch s cenou okolo 1260 EUR.

Dostupný u predajcov

roboticky-vysavac.sk
heureka.sk

Súvisiaci článok:

Najlepšie robotické vysávače (2024)